Microsystems d.o.o Microsystems d.o.o  
Početna Cenovnik Konfigurator Kontakt Pomoć Zaposlenje AKCIJA !
Poslednja izmena cena: 11.10.2021.
Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
Dobrodošli. Niste registrovani.
Komponente
Microsystems
POLITIKA PRIVATNOSTI

Politika privatnosti se odnosi na sajt www.racunari.net (u daljem tekstu: sajt), na sve proizvode i usluge koje sajt nudi i posvećen je zaštiti podataka o ličnosti koje nam dostavite.
Podaci o ličnosti su svi podaci koji se odnose na neko fizičko lice, uz pomoć kojeg je identitet tog fizičkog lica određen ili odrediv, posredno ili neposredno.
Na ovaj način želimo da Vas informišemo o tome kako se ophodimo prema informacijama o Vašim ličnim podacima koje nam dostavljate korišćenjem sajta i principima na kojima je uređena politika privatnosti od strane
Microsystems d.o.o. Beograd, ul. Braće Baruh 8, MB:17482742.

Registracijom za bilo koju uslugu na našem sajtu, pristajete na pružanje, upotrebu i prenošenje Vaših ličnih podataka pod uslovima ove politike.

Ukoliko ne želite da o Vama prikupljamo navedene vrste podataka, ili se ne slažete s nekim drugim delom ove izjave molimo Vas nemojte koristiti sajt www.racunari.net.

Kao pravni osnov koji uređuje zaštitu podataka i uslove za obradu vaših podataka primenjujemo Zakon o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018).

Molimo Vas da pročitate Politiku privatnosti, da biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate i kako ih možemo koristiti i štititi u budućnosti.

 

Pretraživač
Pronadji komponentu:

U grupi:
Mail lista
Ako želite da povremeno dobijate obaveštenja od nas. Upišite...

Na vrh strane Na vrh strane
 
Početna  | Cenovnik  | Konfigurator  | O nama  | Kontakt | 

Copyright © 2005 - 2021 by Microsystems d.o.o. All rights reserved.
All trademarks and registered trademarks are the property of their respective owners.
Site content and product specifications are subject to change.